Sudėtis (g/100 g): jautiena 72 g/100 g (šviežiai paruošta jautiena (37 g/100 g)*, džiovinta jautiena (25 g/100 g), jautienos riebalai (10 g/100 g)), batatai, bulvės, šviežiai paruoštos morkos (5 g/100 g)*, mineralai, daržovių padažas, lašišų aliejus (0,5 g/100 g), fruktooligosacharidai (0,05 g/100 g), mananoligosacharidai (0,035 g/100 g), agurklių aliejus (Borago officinalis) (0,015 g/100 g).
Maistiniai priedai 1 kg: vitaminai: vitaminas A (3a672a) 14 423 TV, vitaminas D3 (3a671) 2 000 TV, vitaminas E (3a700) 96 TV. Mikroelementai: cinkas (cinko sulfato monohidratas, 3b605) 69 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas, 3b103) 48 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas, 3b503) 34 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas, 3b405) 12 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas, 3b202; kalio jodidas, 3b201) 1,7 mg, selenas (natrio selenitas, 3b801) 0,38 mg. Žarnyno floros stabilizatoriai: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (4b1707) 1 000 000 000 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai: 28,5 %, neapdoroti riebalai: 16 %, neapdorota ląsteliena: 4,0 %, neapdoroti pelenai: 6,5 %, omega-6 riebalų rūgštys: 0,9 %, omega-3 riebalų rūgštys: 0,3 %, kalcis: 0,9 %, fosforas: 0,8 %. Metabolizuojama energija (ME): 379 kcal/100 g
* atitinka 28 % šviežiai paruoštos jautienos ir 4 % šviežiai paruoštų morkų prieš pašalinant vandenį.