Sudėtis: rudieji ryžiai (31,5 %), baltieji ryžiai (20 %), ančių taukai, žirneliai, džiovinta triušiena (10,5 %), linų sėmenys (5 %), burokėlių minkštimas (5 %), mineralai, džiovintos spanguolės (0,01 %).
Vitaminai: Vitaminas A – 14423 TV, vitaminas D3 (cholekalciferolis) – 2000 TV, vitaminas E (alfa-tokoferolio acetatas) – 337 TV; Mikroelementai: cinkas (cinko sulfato monohidratas): 59 mg, geležis (geležies II sulfato monohidratas) – 48 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) – 34 mg, varis (vario II sulfato pentahidratas) – 14 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas ir kalio jodidas) – 1,11 mg, selenas (natrio selenitas) – 0,2 mg; Provitaminai: taurinas – 1428 mg.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai: 15,5 %, neapdoroti riebalai: 19,5 %, neapdorota ląsteliena: 3,5 %, neapdoroti pelenai: 4 %, drėgmė: 8 %, kalcis: 0,7 %, Omega-6 RR: 3,9 %, Omega-3 RR: 1,2 %, fosforas: 10,4 %, kalis: 0,4 %, natris: 0,2 %. Energija: 348 kcal/100 g, metabolizuojama energija 403 kcal/100 g.