Sudėtis: dehidratuota ėriena (35 %), miežiai (27 %), dehidratuota paukštiena (10 %), saldžiosios bulvės (10 %), paukštienos riebalai (10 %), cukrinių runkelių minkštimas (4 %), linų sėmenys, mononatrio fosfatas, gliukozaminas (500 mg/kg), alaus mielės, mananoligosacharidai (MOS – 500 mg/kg), chondroitino sulfatas (200 mg/kg), šeriuotoji juka, fruktooligosacharidai (FOS – 200 mg/kg), džiovintos spanguolės (0,02 %).
Priedai. Maistingumo priedai 1 kg: Vitaminai: vitaminas A (3a672a) – 18000 TV, vitaminas D3 (3a671)* – 1500 TV, vitaminas E (3a700) – 530 mg, biotinas (3a880) – 1 mg. Mikroelementai: geležies (II) sulfato monohidratas (3b103) – 50 mg, bevandenis kalcio jodatas (3b202) – 1,5 mg, vario (II) sulfato pentahidratas (3b405) – 5 mg, mangano sulfato monohidratas (3b503) – 20 mg, cinko sulfato monohidratas (3b605) – 115 mg, natrio selenitas (3b801) – 0,1 mg. Provitaminai: taurinas (3a370) – 1235 mg, L-karnitinas (3a910) – 50 mg. Technologiniai priedai: antioksidantai, konservantai.
*Vartoti kartu su vitaminu D2 draudžiama.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai – 25 %, neapdoroti riebalai – 13 %, neapdoroti pelenai – 7,2 %, neapdorota ląsteliena – 3,2 %, drėgmė – 9 %, kalcis – 1,2 %, fosforas – 1,1 %, kalis – 0,5 %, natris – 0,4 %, Omega-3 riebalų rūgštys – 0,33 %, Omega-6 riebalų rūgštys – 1,70 %, metabolizuojama energija: 3471 kcal/kg.