Sudėtis: Džiovinta ėriena (30 %), bulvių dribsniai (26 %), batatai (15 %), paukštienos riebalai, bulvių baltymai (6,5 %), burokėlių minkštimas (iš cukrinių runkelių), krilių miltai (2 %), lašišų aliejus, alaus mielės, miltelių pavidalo celiuliozė. Gyvūninių baltymų šaltinis: džiovinta ėriena. Augalinių baltymų šaltinis: bulvių baltymai. Angliavandenių šaltiniai: bulvių dribsniai, batatai.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai 24 %, neapdoroti riebalai 17 %, neapdorota ląsteliena 3 %, neapdoroti pelenai 9,3 %, drėgmė 9 %, kalcis 1,4 %, fosforas 1,0 %, kalis 0,6 %, natris 0,35 %, omega-3 RR 0,84 %, omega-6 RR 3,29 %, DHR+EPR 0,43 %, linolo rūgštis 3,06 %. Metabolizuojama energija: 3605 kcal/kg.