Sudėtis: mėsa ir mėsos subproduktai (vištiena 46 %), ryžiai (3 %), mielės (1 %), mineralai (1 %), aliejus ir riebalai (lašišų aliejus 0,5 %, linų sėmenų aliejus 0,5 %).
Baltymų šaltinis: vištiena. Angliavandenių šaltinis: ryžiai.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai – 8 %, neapdoroti riebalai – 5,7 %, neapdoroti pelenai – 2,6 %, neapdorota ląsteliena – 0,4 %, drėgmė – 79 %, kalcis – 0,3 %, fosforas – 0,26 %, natris – 0,18 %, varis – 2 mg/kg, Omega-3 riebalų rūgštys – 0,5 %, Omega-6 riebalų rūgštys – 0,8 %. Metabolizuojama energija: 95,97 kcal / 100 g.
Maistiniai priedai 1 kg: vitaminai: vitaminas A (3a672a) 3000 TV, vitaminas D3 (3a671) 200 TV. Mikroelementai: cinkas (3b605) 25 mg, manganas (3b503) 1,4 mg, jodas (3b202) 0,75 mg, varis (3b405) 1 mg. Aminorūgštys, jų druskos ir analogai: DL-metioninas (3c304) 20 mg. Provitaminai: taurinas (3a370) 1500 mg.