Sudėtis (g/100 g): jautiena 72 g/100 g (šviežiai paruošta jautiena (33 g/100 g)*, džiovinta jautiena (29 g/100 g), jautienos riebalai (10 g/100 g)), batatai, bulvės, šviežiai paruoštos morkos (5 g/100 g)*, mineralai, daržovių padažas, lašišų aliejus (0,5 g/100 g), fruktooligosacharidai (0,05 g/100 g), mananoligosacharidai (0,035 g/100 g), agurklių aliejus (Borago officinalis) (0.015 g/100 g).
Maistiniai priedai 1 kg: vitaminai: vitaminas A (3a672a) 14 423 TV, vitaminas D3 (3a671) 2 000 TV, vitaminas E (3a700) 96 TV. Mikroelementai: cinkas (cinko sulfato monohidratas, 3b605) 69 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas, 3b103) 48 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas, 3b503) 34 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas, 3b405) 12 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas, 3b202; kalio jodidas, 3b201) 1,7 mg, selenas (natrio selenitas, 3b801) 0,38 mg. Žarnyno floros stabilizatoriai: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (4b1707) 1 000 000 000 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai 30,5 %, neapdoroti riebalai 16,5 %, neapdorota ląsteliena 4,0 %, neapdoroti pelenai 7 %, omega-6 riebalų rūgštys 0,9 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,3 %, kalcis 1 %, fosforas 0,9 %. Metabolizuojama energija (ME): 380 kcal / 100 g.
* atitinka 25,5 % šviežiai paruoštos jautienos ir 4 % šviežiai paruoštų morkų prieš pašalinant vandenį.