Sudėtis (g/100 g): kalakutiena 80 g/100 g (šviežiai paruošta kalakutiena (50 g/100 g), džiovinta kalakutiena (23,5 g/100 g), kalakutienos riebalai (4,5 g/100 g), kalakutienos padažas (2 g/100 g)), batatai, bulvės, šviežiai paruoštos morkos (9,1 g/100 g)*, lašišų aliejus (3 g/100 g), alaus mielės, mineralai, vitaminai, fruktooligosacharidai (0,08 g/100 g), mananoligosacharidai (0,05 g/100 g), agurklių (Borago officinalis) aliejus (0,015 g/100 g).
Maistiniai priedai 1 kg: vitaminai: vitaminas A (3a672a) 14 423 TV, vitaminas D3 (3a671) 2 000 TV, vitaminas E (3a700) 96 TV. Mikroelementai: cinkas (cinko sulfato monohidratas, 3b605) 48 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas, 3b103) 548 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas, 3b503) 34 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas, 3b405) 14 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas, 3b202) 0,96 mg, selenas (natrio selenitas, 3b801) 0,29 mg. Žarnyno floros stabilizatoriai: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (4b1707) 1 000 000 000 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai 24,5 %, neapdoroti riebalai 14 %, neapdorota ląsteliena 3,0 %, neapdoroti pelenai 8,5 %, omega-6 riebalų rūgštys 2,1 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,8 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,2 %. Metabolizuojama energija (ME): 369 kcal / 100 g.
* atitinka 33 % šviežiai paruoštos kalakutienos ir 8 % šviežiai paruoštų morkų prieš pašalinant