Sudėtis: Kukurūzai, baltieji ryžiai, džiovinta paukštiena (16 %), paukštienos riebalai (6 %), paukštienos padažas (3 %), linų sėmenys (3 %), mineralai, celiuliozė, natrio chloridas, džiovinti artišokai (0,19 %), sojų lecitinas (0,1 %) – fosfolipidų šaltinis.
Maistingumo priedai 1 kg: Vitaminai: vitaminas A (retinilo acetatas) 14 423 TV, vitaminas D3 (cholekalciferolis) 2 000 TV, vitaminas E (alfa tokoferolio acetatas) 96 TV; Mikroelementai: Cinkas (cinko sulfato monohidratas / aminorūgščių cinko chelato hidratas) 163 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 48 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) 34 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas / kalio jodidas) 4,6 mg, selenas (natrio selenitas) 0,29 mg, provitaminai: taurinas 1,047 mg, aminorūgštys: DL-metioninas 952 mg.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai – 18 %, neapdoroti riebalai – 10 %, neapdorota ląsteliena – 2,5 %, neapdoroti pelenai – 6 %, omega-6 riebiosios rūgštys – 2,7 %, omega-3 riebiosios rūgštys – 0,7 %, kalcis – 1,1 %, fosforas – 0,8 %, natris – 0,3 %; varis (iš viso): 6,8 mg/kg, drėgmė – 8 %. Metabolizuojama energija – 360,5 kcal/100 g.