Sudėtis: dehidratuota paukštiena (32 %), miežiai (20 %), saldžiosios bulvės (15,5 %), bulvių baltymai, kviečių sėlenos, kukurūzų glitimas, paukštienos riebalai, cukrinių runkelių minkštimas, monokalcio fosfatas, gliukozaminas (500 mg/kg), alaus mielės, mananooligosacharidai (MOS – 200 mg/kg), chondroitino sulfatas (200 mg/kg), fruktooligosacharidai (FOS – 200 mg/kg).
Angliavandenių šaltinis: miežiai, saldžiosios bulvės.
Maistingumo priedai 1 kg: Vitaminai: Vitaminas A (3a672a) – 25000 TV, vitaminas D3 (3a671)* – 1875 TV, vitaminas E (3a700) – 688 mg. Mikroelementai: geležies (II) sulfato monohidratas (3b103) – 62,5 mg, bevandenis kalcio jodatas (3b202) – 1,9 mg, vario (II) sulfato pentahidratas (3b405) – 6,3 mg, mangano sulfato monohidratas (3b503) – 25 mg, cinko sulfato monohidratas (3b605) – 143,75 mg, natrio selenitas (3b801) – 0,125 mg. Provitaminai: taurinas (3a370) – 2500 mg, L-karnitinas (3a910) – 600 mg. Technologiniai priedai: antioksidantai, konservantai.
*Vartoti kartu su vitaminu D2 draudžiama.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai – 38 %, neapdorota ląsteliena – 12 %, neapdoroti riebalai – 9 %, neapdoroti pelenai – 8 %, drėgmė – 6 %, kalcis – 1,1 %, fosforas – 1,0 %, kalis – 0,6 %, natris – 0,4 %, magnis – 0,06 %, omega-3 riebalų rūgštys – 0,41 %, omega-6 riebalų rūgštys – 1,65 %. Metabolizuojama energija: 304 kcal / 100 g.