Sudėtis: kiaušiniai (26 %), geltonieji žirneliai (26 %), hidrolizuoti lašišos baltymai (10 %), hidrolizuoti vištienos baltymai (8 %), vištienos riebalai (8 %), grikiai (7 %), džiovintos obuolių minkštimas (6 %), lašišų aliejus (2 %), hidrolizuotos vištienos kepenėlės (2 %), kiaušinių lukštai (kalcio šaltinis, 1,5 %), mielės (0,8 %), kalio citratas (0,8 %), žirnių miltai, gysločio lukštai ir sėklos (0,6 %), džiovinti dumbliai Ascophyllum nodosum (0,4 %), vėžiagyvių milteliai (chitozano šaltinis, 0,08 %), mananooligosacharidai (0,025 %), mielių produktai (β-gliukanai) (0,022 %), fruktooligosacharidai (0,02 %), Mojave yucca (0,02 %), džiovintas šaltalankis (0,015 %), deaktyvuotos Lactobacillus helveticus HA – 122 (15 × 109 ląstelių/kg).
Baltymų šaltinis: kiaušiniai, geltonieji žirneliai, hidrolizuoti lašišos baltymai, hidrolizuoti vištienos baltymai, hidrolizuotos vištienos kepenėlės.
Maistingumo priedai 1 kg: Vitaminai: vitaminas A (3a672a) – 24 000 TV, vitaminas D3 (3a671) – 800 TV, vitaminas E (3a700) – 1 000 mg, vitaminas C (3a312) – 400 mg, cholino chloridas (3a890) – 2,20 mg, 30 mg vitaminas 30 mg. B1 (3a821) – 10 mg, vitaminas B2 (3a825i) – 31 mg, niacinamidas (3a315) – 100 mg, kalcio-D-pantotenatas (3a841) – 58 mg, vitaminas B6 (3a831) – 34 mg, folio rūgštis (3a831) – 34 mg, folio rūgštis –5 mg B12 (3a835) – 0,18 mg. Mikroelementai: cinkas (3b606) – 123 mg, geležis (3b106) – 59 mg, manganas (3b504) – 58 mg, jodas (3b201) – 4 mg, varis (3b406) – 3,6 mg, selenas (3b810) – 0,2 mg. Aminorūgštys, jų druskos ir susiję produktai: L-argininas (3c364) – 3200 mg, L-metioninas (3c305) – 4000 mg. Provitaminai: taurinas (3a370) – 2200 mg, L-karnitinas (3a910) – 220 mg. Technologiniai priedai: Antioksidantai: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304), rozmarino Rosmarinus officinalis L. ekstraktas (2b).
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai – 22 %, neapdoroti riebalai – 18 %, neapdoroti pelenai – 5,1 %, neapdorota ląsteliena – 2,3 %, drėgmė – 10 %, kalcis – 0,8 %, fosforas – 0,5 %, natris – 0,3 %, magnis – 0,09 %, kalis – 0,5 %, Omega-3 riebalų rūgštys – 0,8 %, Omega-6 riebalų rūgštys – 2,9 %, EPR (20:5 n-3) – 0,2 %, DHR (22:6 n-3) – 0,3 %, LR (18:2 n-6) – 2,0 %, taurinas – 0,22 %, argininas – 0,63 %.
Metabolizuojama energija: 394 kcal/100 g