Sudėtis: antis (mėsa ir subproduktai) 46 %, šernas (mėsa ir subproduktai) 14 %, mėlynės 4 %, žirnių miltai 2 %, lašišų aliejus 1 %, lignoceliuliozė 0,7 %, kalcio karbonatas 0,3 %.
Maistingumo priedai 1 kg: vitaminai: vitaminas D3 (3a671) 250 TV, vitaminas E (3a700) 150 mg, vitaminas B1 (3a820) 1 mg, biotinas (3a880) 0,4 mg; Mikroelementai: cinkas (3b612) 14 mg, geležis (3b107) 12 mg, manganas (3b505) 3,1 mg, jodas (3b201) 0,7 mg.
Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai 8 %, neapdoroti riebalai 8 %, neapdorota ląsteliena 0,8 %, neapdoroti pelenai 2 %, drėgmė 78 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,2 %, omega-6 riebalų rūgštys 1,1 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,15 %. Metabolizuojama energija (ME): 110 kcal / 100 g.